Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The application of artificial neural networks (ANN) for the denaturation of meat proteins – the kinetic analysis method

Tytuł:
The application of artificial neural networks (ANN) for the denaturation of meat proteins – the kinetic analysis method
Autorzy:
Strzelczak, Agnieszka (technolog żywności) Autor
Współwytwórcy:
Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Tematy:
Polska
Białka
Sieci neuronowe
Mięso
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 95-96.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies