- Tytuł:
- Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) - recenzja
- Autorzy:
- Kochanek, Piotr Recenzja
- Współwytwórcy:
- Katolicki Uniwersytet Lubelski
- Tematy:
-
Praca zbiorowa
Gastronomia
Produkty mleczne
Kokoszko, Maciej (1962- ). Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3
Rzeźnicka, Zofia (1985- ). Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3
Kuchnia starożytnego Rzymu
Odżywianie
Jajka
Mleko
Bizancjum (państwo dawne)
Dietetyka - Data publikacji:
- 2018
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł