Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Molekularna ocena odporności na mączniaka prawdziwego zbóż i traw (Blumeria graminis f. sp. tritici) wybranych genotypów pszenicy ozimej analizowanych w doświadczeniach porejestrowych = Molecular analysis of resistance to powdery mildew (Blumeria graminis f. sp. tritici) of selected winter wheat genotypes analyzed in post-registration variety testing

Tytuł:
Molekularna ocena odporności na mączniaka prawdziwego zbóż i traw (Blumeria graminis f. sp. tritici) wybranych genotypów pszenicy ozimej analizowanych w doświadczeniach porejestrowych = Molecular analysis of resistance to powdery mildew (Blumeria graminis f. sp. tritici) of selected winter wheat genotypes analyzed in post-registration variety testing
Współwytwórcy:
Kurasiak-Popowska, Danuta. Autor
Katedra Genetyki i Hodowli Roślin (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Tomkowiak, Agnieszka. Autor
Szwarc, Justyna (agronomia). Autor
Skowrońska, Roksana. Autor
Tematy:
Markery genetyczne
Mączniak prawdziwy zbóż i traw
Choryń (woj. wielkopolskie, pow. kościański, gm. Kościan)
Odmiany roślin
Agrotechnika
Pszenica ozima
Data publikacji:
2019
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 51-52.

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies